...her er stykket
med okse bryst ...
... dette smøres inn
med sennep av typen "French`s
classic yelllow" fås bla kjøpt hos
ultra i Stavanger, grill krydder
"RUB-A-DUB" ifra Craig`s,
"Pimentòn" dette er røykt
paprika krydder kjøpt i spania,
dette får en nok kjøpt i
spesial butikker her hjemme ...
... røyken varmes opp, dette er en
Weber røyke som fås kjøpt hos
"Plantasjen", samt beholder
til å varme kull ...
... oppå kullet må en
ha gode "ved chips" til
å smaks sette kjøttet...
... her brukes 1/2 håndfull
mesquite og 1/2 håndfull
med hickory ...
... husk å fylle på med
vann i lokket inni
grillen, slik at det
fordamper ...
... husk å fyll på med "ved
chips" etter behov ...
... røykes på ca 100 C,
vend kjøttet 1 gang
hvis ønskelig ...
... anta at røyketiden
tar ca 5 timer ...
... nå ligger kjøttet godt i røyka
og det røyker godt ...
... endelig er kjøttet ferdig
vi skal bruke det i
sandwich idag ...
søndag 4. oktober 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar